Një ilahi për vendlindjen që të prek në zemër nga iLahisti i njohur shqiptarë! (Video)

Imami i Xhamisë “Haxhi Shefketi” në Kumanovë, Abdullah Shaqiri sot, publikoi Ilahinë më të re me titull “Kumanovë”.

Ilahinë e interpretuar sëbashku me të birin e tij Arifin, Imami Abdullah Shaqiri, ia kushtoi qytetit të Kumanovës.

Për tekstin dhe muzikën u përkujdes Fersan Jahiu, kurse video projektin e realizuan “RedOn Picture”.