Nuk do ta besoni – Ja sa ka ndryshuar ”Daja Skënder” (FOTO)


Familja Moderne ishte serial shqiptar i cili filloj që në vitet e pas luf tës në Kosovë. Ky serial u transmetua nga viti 2001 në RTK, deri në janar të vitit 2011, shkruan Kosovarja. Edhe pse kanë kaluar plotë 9 vite prej kur përfundoj ky serial, “Revista Kosovarja” ka hulumtuar duke zbuluar se si dukeshin aktorët e “Familjes Moderne” atëherë, e si duken sot.

Duke qenë se aktorët e këtij seriali vendor ishin mjaftë të dashur për publikun, kureshtja e këtij të fundit është mjaftë e madhe ti shoh ata se si kanë ndryshuar ndër vite. Në vazhdim “Revista Kosovarja”, iu sjellë disa nga personazhet e “Familjes Moderne” dhe ndryshimet që kanë pësuar ata në pamje./Kosovarja