Nuk do ta besoni se çfarë ka vjedhur kjo Grua, ne shikim të parë duket se..(Video)Pamje te njerezve duke vjedhur ne vende te ndryshme, Edhe një grua u kap duke vjedh ur me një supermarket, ngjarja besohet se ka ndodhur ne Turqi. Por pronari i super marketit ishte i habitur dhe nuk mundi ta kapë hajduten në fjalë e cila u bë edhe virale videoja e saj (Klíkó mé póshté pér Vídeón )

Shikoni keto vjedhje qe i ka kapur kamera, dhe ata nuk e dinin, pastaj ndodh e papritura kur i kapin haj nat duke vjedhur në markete apo vende të ndryshme.