Pagoi 10 euro për 10 qebapë në Ulqin, Turisti: A jeni more ju normal ky çmim në europë nuk është!

Çmimet në Malin e Zi kanë mbetur të pandryshuara në shumë vende këtë sezonë, por kjo është arsyeja pse Ulqini përjetoi një lulëzim të veçantë pas verës së kaluar, e cila ishte një verë e pazakontë për shkak të pandemisë.

Ulqini tani është i mbushur me turistë deri në 75 përqind të kapaciteteve, dhe është interesante që ushqimet e shpejta po paguhen goxha shtrenjtë, transmeton Reporteri.net.

Kjo ka irrituar edhe turistët, derisa njëri prej tyre ka publikuar edhe faturën që ka paguar për një porcion qebapë.

Ai thotë se pagoi 10 euro për një porcion qebapë, që do të thotë 1 euro për qebap ky çmim në europë nuk është.