Publikohen detajet rrëqethëse në lidhje me 29-vjeçaren që h umbi jetën

Detaje të reja kanë dalë në dritë në lidhje me 29-vjeçaren që h umbi j etën 5 ditës pas lindjes së fëmijës së saj.

Famijarët e 29-vjeçares Ardita Hersi kanë ak uzuar mjekët për mjekim të pakujdesshëm, si dhe kanë bërë de noncimin në Pol icinë e Durrësit.

Më konkretisht, tezja e të ndjerës ka thënë se familja ka d enon cuar mjeken M.P. e cila ka ndjekur gjithë procesin e shtatzënisë së 29-vjeçares.

Sipas saj, e reja ka ndërruar jetë për shkak të tr ombo zës, pasi nuk i është bërë holluesi i gja kut në spital.

Ndërkohë, i p ikëlluar vjehrri i së ndjerës është shprehur se tashmë me h umbjen e së resë, i është “n xirë shtëpia”.

“Tani më është nxirë shtëpia komplet. Nuk i kemi lënë gjë mangët asgjë. Çfarë ka dashur si e ka dashur. E kemi mbajtur si mbretëreshë e veçantë. Vetëm për bebin”,-ka thënë vjehrri i Ardita Hersit.