Ramush o analfabet, ik e shko puno ndonjë punë kondukteri, o ”bodigardi!”!

“Gjithë, ama me rend, duke fillu nga të gjitha figurat e kombit;Skenderbeu bashkëpuntor i Serbisë, Ismail Qemali dhe ky bashkëpunëtor i Serbisë, edhe Hasan Prishtina punoi për Serbi dhe Shaban Polluzha isht me Serbi, të gjithë nga janë e ka nuk janë, edhe Albin Kurti, veç anafabeti Ramush Haradinaj është shqiptar i madh dhe patriot, gjith të tjerë janë tradhtar!A po kuptoni kur pushteti ta hup kontrollën, a po kuptoni kur nga pushteti ta heqin tagjinë, atëherë po dihet se si po flet, flet si analfabet, nuk flet ndryshe;

kështu, të gjithë i bën tradhtar dhe vetn e dekoron me titullin ma të lartë, me titullin patriot!

Ramush, besa nga tani po të jap gradën më të lartë,”anafabet i politikës tonë”; ik bre vëlla, shko e bën ndonjë detyrë tjetë, a ndonjë punë kondukteri, o bodigardi!” transmeton a-news24.com

Liza b gazetare në A news24