Shikojeni si e ndez atmosferën deputetja e Kosovës në vallëzim! (Video)

Deputetja Duda Balje rispotoi një video në instagram në të cilën është e tiketuar.

Ajo shihet në ambientet e skenës së emisionit sportiv ku është moderatore bashkë me të ftuarit, shkruan InfoKosova.

Ajo shihet duke v allëzuar dhe duke bërë video bashkë me ta.

”Kur deputetja na k naq me disponim” ishte përshkrimi i videos./InfoKosova

Shiko videon: