Temperaturat mbi 40 gradë, shikojeni si ky djalosh e shndërron kamionin në pishinë! (PAMJE)


Turku, i cili ishte lodhur nga nxehtësia në rrethin Serik të Antalisë, u flladit në pishinën që ndërtoi duke mbushur trupin e kamionit me ujë. Gökhan Karaman, i cili ishte një fermer në rrethin Çandır të Serikut, u lodh nga nxehtësia dhe mendoi ta kthente trupin e kamionit në një pishinë. Karaman mbuloi plotësisht trupin e kamionit me një tarp dhe e mbushi me ujë /Pamje mePosht

Pas procesit të mbushjes, i cili zgjati rreth 3 orë, ai u flladit duke notuar në pishinën që krijoi pas kamionit.