U fut në pishinë për t’u larë po nuk doli më/ Jepet lajmi, 13-vjeçari shqiptar ka dhënë shpirt

Një 13 vjeçar është mby tur ditën e djeshme teksa ishte futur për tu larë në një pishinë në Gjakovë. Poli cia bën të ditur se rasti ka ndodhur rreth orës 15:19 dhe sipas raportimeve 13 vjeçari ishte nga Gjakova.

Në njoftimin e p ol icisë thuhet se pasi trupi u gjet në pishinë u dërgua menjëherë në spital, por i mit uri kishte ndërruar jetë.

Proc edurat shëndetësore vijojnë për ekzaminimin e trupit të pajetë dhe p olicia po mundohet të zbardhë rrethanat e ngjarjes së rëndë.