U kthye nga Zvicra për të Iuftuar me UÇK-në përballë Serbisë, kush ishte Blerim Zhabari që ndërroi j etë sot

Në orët e hershme të mëngjesit, ka ndërruar jetë ish-ushtari i UÇK-së dhe gazetari Blerim Zhabari.

Pas v dekjes së Zhabarit kanë reaguar shokët dhe bashkëluftëtarët e tij.

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati i cili ishte ushtarë i UÇK-së, ka treguar detaje për të.

Blerim Zhabari i njohur se Dritoni, ishte pjesë e hershme ne LKÇK e më pas edhe në UÇK.

Ai i kishte shpëtuar arrestimit nga forcat serbe, ku më pas ishte shkuar në Tiranë e pastaj në Zvicër për një kohë të shkurtër.

Nga atje Zhabari ishte ardhur në Kosovë për t’iu bashkuar UÇK-së ku kishte Iuftuar në zonën e Artakollit në Qyqavicë.

Lexojeni shkrimin e Muratit: