U nisën për një jetë më të mirë në Angli, japin shpirt mes detit 4 anëtarë të së njëjtës familje, në kërkim foshnja 15 muajshe


Katër anëtarë të së njëjtës familje u m bytën, pasi anija e tyre u fun dos në kanalin që lidh Francën me Anglinë.

Familja kurde që ndërroi jetë tra gji k isht ishte nga qyteti i Sardasht në Iranin perëndimor, pranë kufirit me Irakun.

Personat që humbën jetën ishin Rasoul Iran-Nejad, 35-vjeç, Shiva Mohammad Panahi, 35-vjeçe, Anita dhe Armini, 8 dhe 6 vjeç.Ndërkohë, një operacion i madh shpëtimi ka rifilluar këtë mëngjes për të gjetur trupin e foshnjës Artin.

Gjithashtu, 15 emigrantë të tjerë që ishin në të njëjtën varkë u shpëtuan dhe u dërguan në spital. Anija u përpoq të merrte udhëtimin drejt Britanisë, por erërat e forta dhe deti i paqëndrueshëm bëri që ajo mos të mbërrinte kurrë në destinacion.