Albin Kurti: Ky pushtet i Kosovës është i njejtë me pushtetin e okupatorit serb


Ish-kryeministri, Albin Kurti ka thënë se dikur qytetarët kosovarë migronin jashtë vendin për shkak të okup atorit serb, ndërsa tani si pa sojë e pushteteve të këqija, shkruan Gazeta Metro.

Kurti përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ka thënë se qytetarët duan të qëndrojnë, të shohin drejtësi dhe punë këtu.

“Shumë kohë të vlefshme kemi humbur të dashur qytetarë. Shpejtimi është i domosdoshëm. Urime të gjithëve fitorja në Podujevë e ngrítja në Mitrovicë, dhe, ju faleminderit secilit prej jush!”, ka shkruar ai në fund.

Postimi i plotë: