Albin Kurti paralajmëron Beogradin: Nëse Serbia nuk e njeh Kosovën atëherë Kosova do t’a bëjë këtë gjë!!

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka qenë pjesë e darkës tradicionale me liderët e Ballkanit Perëndimor të organizuar nga Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian, Joseph Borrell.

“Duam dialog të përgatitur mirë parimor, si palë të barabarta, në të cilët natyrisht thelbi është tashmë që e ka thënë jo vetëm presidenti i ri Amerikanë, Joe Biden por edhe shumë lider të tjerë botëror, zgjidhja e ka emrin në formën e togfjalëshit njohja reciproke.

Pra as Serbia se njeh Kosovën por as Kosova se njeh Serbinë, dhe njohja reciproke është ajo e cila do të kontribuonte shumë për paqen stabilitetin dhe sigurinë afat gjatë në Ballkan”, ka thënë Kurti. /Gazeta inFokus/