Albini tu e paketu Zajednicën, për me na e shitë si Asociacion OJQ

Zyrtari i PSD-së, Nol Nushi ka ironizuar me kryeministrin, Albin Kurti, i cili u pa duke paketuar keksat në një fabrikë në Prizren.

Nushi ka thënë se Kurti po e paketon Zajednicën dhe të cillën po dëshiron që ta shes si OJQ.

“Kryeministri tu e paketu Zajednicen, per me na e shite si Asociacion OJQ.” – ka shkruar ai në Twitter.

Më tej, Nushi ka thënë se: “kete fore kane me honger si keks plot analista e militanta te internetit!”