Alma Lama: Ka ambasadorë të Kosovës që nuk dinë të shkruajnë e-mail

Lama: Ka ambasadorë të Kosovës që nuk dinë të shkruajnë e-mail.

Ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama, ka thënë se Qeveria e Kosovës duhet të bëjë një shqyrtim për mënyrën sesi kanë marrë grada ambasadorët në Kosovë.

Lama u shpreh se ka ambasadorë të Kosovës të cilët nuk dinë të shkruajnë e-mail dhe nuk dinë asnjë gjuhë të huaj.