“Ama tash faqen ta qnuki pak” Adelina Ismaili i reagon Arif Vladit


Artistja e njohur e skenës shqiptare, Adelina Ismaili, në një nga intervistat e fundit që realizoi me kryetarin e Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limajn, komentuan edhe për këngën “Marshi i UÇK-së”, e interpretuar nga këngëtari Arif Vladi.Për këtë të fundit, Ismaili deklaroi se u pagua për të bërë një interpretim të tillë mé póshté ndíqní postimin e Adelines.

Megjithatë, Vladi iu kundërpërgjigj Adelinës dhe në reagimin e tij shtoi se do e paraqesë në gj yq, nëse nuk tregon se kush e ka paguar. Sido që të jetë, këngëtarja e mirënjohur ka bërë një tjetër reagim ditën e sotme.