Analisti të “fala“ Serbisë, Pak ma kadale me Albinin! Nuk ka hajgare..

Profesori Sulejman Mehazi në një shkrim ka shkruar në lidhje me Kurtin dhe qëndrimin që ai po mban karshi liderëve të Serbisë.

Mehazi thotë se liderët serbë nuk e kuptojnë Kurtin pasiqë ai nuk iu shkon për shtati politikës së tyre sikurse bënte Thaçi.

Gjithashtu ai thotë se që në start Kurti politikisht është duke ju dhënë ujë me lugë e jo me gotë.

Vuçiqi e Brnabiqi nuk e kuptojnë Albin Kurtin për shkak se ju jep ujë me lugë e jo me gotë

Aha, përveç Vuçiqit edhe Brnabiqi nuk e kupton Kurtin, po Thaçin pse e kuptonin? Normale, shkonte për qejfin e tyre e ju vinte mirë për shkëmbime territoresh.
Para se ta kuptoni Albin Kurtin keni shumë punë me Gjykatën Ndërkombëtar për krimet tuaja të bëra në Kosovë.

Me Albin Kurtin sharra ju ka ra në gozhdë, prandaj nuk e kuptoni kryeministrin e Kosoves, kjo tregon se jeni inferior ndaj tij, prandaj nuk e kuptoni, që në start Kurti politikisht është duke ju dhënë ujë me lugë e jo me gotë.