Avdullah Hoti telefonon Vjosa Osmanin, jep një paralajmërim


Kryeministri i vendit Avdullah Hoti, ka njoftuar se ka zhvílluar një bisedë telefonike me Kryetaren e Kuvendit dhe ushtr uesen e detyrës së Presidentes, Vjosa Osmani.Hoti ka thënë se Osmanit i ka dëshiruar shërím të shpejtë nga Kor onavírusi.

Kryeministri poashtu, ka treguar se e ka njoftuar Osmanin se Qeveria do të përmbyllë së shpejti analízën e rishikimit funksional të rrjetit të mísíoneve diplomatike të Kosovës.

Postimi i Hotit në Facebook: