Avokati i njohur Kosovar tronditë të gjithë me këtë deklaratë për BE-në, E Pabesueshme si i quan

Avokati i njohur kosovar, Arianit Koci, duket se nuk ka mundur te permbaje veten ndaj Bashkimit Evropian. Ai i ka quajtur rrenca zyrtaret e larte te Bashkimit Evropian, derisa iu ka permendur premtimet per liberalizim vizash.Çka po ma vyne me pase pune me rrenca? ka shkruar me pas Koci.

Po ashtu, ai ka thene A ka mundesi hiç mos me hy ne BE?, ne nje reagim te f rikshem. Nuk dihet se çka e ka shtyre konkretisht Koci te shpertheje ne kete forme.

Ja dhe postimi i tij:Na kane merzite me kete perspektiven evropiane, prej zyrtareve te Evropes.A ka mundesi hiç mos me hy ne BE? Nuk jemi Britani, por e kemi krenarine si te tyre. Çka po ma vyne me pase pune me rrenca?Pas liberalizimit te vizave per Ukrainen me 50 milion banore, e ne gjendje lu fte per shkak te Krimese, nuk ka asnje arsyetim per mos liberalizim te vizave per Kosoven ne nje reagim te frikshem. Nuk dihet se çka e ka shtyre konkretisht Koci te shpertheje ne kete forme.