Bashkëshortja e Dardan Molliqaj “selam“ Albin Kurtit, marre për ju…

Ish-ministrja e Arsimit në Qeverinë e Shqipërisë, Besa Shahini ka reaguar lidhur me a rrestimin e kryetarit dhe disa aktivistëve të PSD-së në Prishtinë, duke thënë se kryeministri Albin Kurti po dëshiron ta sh uajë çdo zë opozitar në Kosovë.

“Nevoja e Albinit që të sh uajë çdo zë opozitar në Kosovë ka kaluar në absurditet.

Pesë aktivistët në aksίonin sίmbolίk kuner gjykatës së padrejtë specίale – tashmë e shndërruar në gjykatë kundër UÇ’K-së.

Ja postimi saj: