Bashkohen vajzat, zbulohet bashkëpunimi i veçantë i Nora Istrefit

Nora Istrefi po vjen në një bashkëpunim të radhës, këtë herë me repere.

Nora Istrefi nuk ka ndërmend të ndalet me bashkëpunimet. Dhe me ardhjen e verës, këngëtarja po kujdeset të sjellë një tjetër hit.
“Prive” ka zbuluar se Nora do të jetë krahë reperes Melinda Ademi këtë herë. Vajzat po përgatiten për ta publikuar projektin e përbashkët sa më shpejtë.

E me siguri, si fansat e Norës, ashtu dhe të Melindës po e presin me padurim këngën.

Nuk ka kaluar shumë kohë nga “Ana”, bashkëpunimi i Norës me Gjikon, i cili u kthye menjëherë në të preferuarin e shumicës. Ndërsa, reperja e ka publikuar projektin e fundit vetëm 4 javë më parë, të titulluar “24 bars”.

54 thoughts on “Bashkohen vajzat, zbulohet bashkëpunimi i veçantë i Nora Istrefit”

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

  2. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Reply