Befason Eli Fara: Ja çka më kërkoi Adem Jashari në takimin që kisha me të në Amerikë! (Video)

Këngëtarja shumë e dashur nga publiku, Eli Fara ka treguar takimin që ka pasur me h eroin e l uftës së Kosovës, Adem Jasharin.

Ajo ka zbuluar e ftuar në “E diell” se takimin e parë me të e ka pasur në Amerikë, ku i ka kërkuar që t’i këndojë elegjinë për ish-díktatorin Enver Hoxha.

“Kur kam shkuar në ’96 për herë të parë në Amerikë më ka ndodhur diçka. Ishim me kontrata pune do këndoja në një restorant dhe më thanë se sot ka ardhur një adhurues i flaktë i joti. Më thanë se quhej Jashar dhe ishte në tavolinë të parë. Më thotë mua dua të dëgjoj elegjinë e Enver Hoxhës dhe e kam kënduar.