Befason Mjeku i njohur, Bëhuni gati ja cfare pritet te ndodh ne nentor dhe dhjetor

Dhe tani valaa e katert ne vendin tone eshte ne mes dhe shpresojm qe te jete vala e fundit. Por fatmiresisht jemi nje nga vendet me te ulta te te infektuarve dhe rasteve terenda.

Megjithese deri tani numri i te infe ktuarve nuk eshte shume ilarte cdo gje po shkon mire ne krahasim me vendet e tjera europiane.

Sipas mjekut Alimehmeti thote se tani presim nje ulje te shifraave te te infe tuarve. Dhe ne javet nevazhdim kurba te bjer por ne nentor dhjetor priten te dalin variantte te reja por shpresojme qe cdo gje te shkoje mire.

Ndersa sa i perket rasteve terenda jane shume teulta dhe ky eshte nje lajm i mire, eshte shprehur ai, transmeton ditorja.