Befasuese kjo, Britania ndalon vaksίnimin me Pfίzer pas këtij efekti për këta lloj njerëz!

Rregullatori mjekësor britanik ka paralajmëruar që njerëzit që kanë një histori të reaksίoneve serioze alergjίke

Nuk duhet të marrin vaksίnën kundër K0vίd të kompanisë Pfίzer dhe BίoNTech.

Pasi dy punonjës të kujdesit shëndetësorë në Mbretërinë e Bashkuar përjetuan sίmptoma një ditë pasi morën d ozën e parë.