Bëri shqiponjën me duar, Ja çfarë “dhurate” përfitoi Miss Serbia nga shqiptarët


Konkursi i bukurisë “Miss Freedom of the World ”, i cili u mbajt në Kosovë një vit më parë, u shoqërua edhe nga një “íncídent” i vogël.

Ajo që tërhoqi më shumë vëmendje nga të gjitha vajzat dhe që bëri të gjithë të flisnin për të edhe mediat e huaja, ishte, Miss Serbia, Irina Jovanka.

Bukuroshja serbe bëri me duar simbolin e shqiponjës dykrenare gjatë sfilatës dhe duke mos u mjaftuar me aq, ajo bëri të njëjtën gjë edhe më pas gjatë intervistës.

Producenti i këtij kompeticioni, Shpëjtim Zejneli, tregon mbi reagimet e ash pra të mediave serbe dhe të vetë kryeministrit Aleksandar Vuçiç kundër tij..

Zejneli theksoi faktin se ky gjest u bë me dëshirën e Irinës dhe në asnjë moment ai apo dhe stafi nuk e detyruan për një gjë të tillë..

“Vjet Miss Serbia bëri shqiponjën, mediat serbe e kry qezuan. Ishte kompeticioni im ai i cili u bom bardua, madje u shpalla nga presidenti Vuçiç person ‘non grata’ ( person i padëshiruar), – tha ai në emisionin “Ditë e Re”. – Ne nuk e detyruam, ajo me dëshirën e saj e bëri. Ajo përfitoi nënshtetësi austriake, përfitoi shtëpi dhe makinë nga shqiptarët”, – tregon Zejneli për bukuroshen serbe.