Blerim Latifi: Bëhuni gati, Ja çka paralajmëron ai për Kosovën


Profesori universitar, Blerim Latifi, ka thënë se pas djegíes së posterit të fushatës mediale “Liria ka emër” mund të jetë shenjë e fillimit të zbatimit të ndonjë ske nari për t’I ríndezur sherret etníke në Kosovë. Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Latifi ka thënë se sítuata në të cilën ndodhemi është idele mé póshté ndíqní postimin e tij.

Ai tutje ka shtuar se klasa politike është krejtësisht e ngulfatur nga mllefet personale dhe partiake, dhe sipas tij secili politikan që ka një ndjenjë elemnetare përgjegjësisë ndaj këtij vendi.