Burri i ndërroi jetë para pak dite, por sot gruaja e tij ndau lajmin edhe më të hidhur


Para pak jave i është dhënë lamtumira e fundit aktorit Adem Mikullovci.Të pranishëm në cerominë mortore ishin familjarët e të ndjerit.Bashkëshortja e tij, Lumnije Mikullovci ka treguar për momentet e fundit të jetës së aktorit

Ka qenë sëmurë vitin e kaluar, por këtë vit ka qenë shumë mirë. Fjalët e fundit ai nuk pati kohë me i thënë, sepse aorta abdominale e bëri të veten dhe kanë qenë dy minuta në pyetje.