Burri prek me fjalët për gruan e tij e cila nuk jeton më: Me fat që më ke dashur, vajza do rritet pa nënën e saj

“Kam qenë me fat që të kam takuar, shumë me fat që më ke dashur, edhe më me fat që ke qenë nëna e fëmijës tim. Lydia do të rritet pa nënën e saj të mrekullueshme, por Caroline, e cila ishte gëzimi i jetës, do të jetë me mua përgjithmonë përmes Lydia … “

Këto shin fjalët prekëse e pilotit grek për gruan e tij 20 vjeçe e cila dha shpirt pasi ia morën jetën disa gr abit ës.

Nëna e 20-vjeçares, Susan shoqëroi trupin e saj nga Athina në Alonissos, ndërsa i ati i cili vuan nga p robl eme shëndetësore, nuk mundi të jetë prezent.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora