“Çartet“ Ministri Zemaj: Turp për ju, marre duhet me ju ardhë që po shpërndani panik në popull


Mbrëmë në media është raportuar se në Spitalin e Gjakovës ka mungesë të oksígjenit për pacientët që janë duke u trajtuar me C0VíD 19.

Për këtë çështje ka folur Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj në TV Dukagjini, derisa, është pyetur nëse është i vërtetë lajmi dhe thirrja që kanë marrë nga një mjek i këtij spítali se kanë oksígjen vetëm edhe për gjashtë orë.

Zemaj ka thënë se furnizimet janë të rregullta, e se lajmet për mungesë oksígjeni janë të pavërteta.

“Po mungesa ka pas në vazhdimësi ta quaj, po furnizimet janë të rregullta, me këto kapacitete që i ka nuk ka ndonëj shqet ësim, nuk e di pse po e bënë këtë pyetje.

S’është e vërtetë, është gënje shtër, këto gënj eshtra janë të dën ueshme me lígjín, idenfitikone atë mjek me emër e mbiemër. Kam pa statuse edhe në orët e vona mbrëmë, po i shfryt ëzojnë këto në orë të vona në kurríz të pacíentëve”, thotë Zemaj, duke shtuar se po bëhet paník.

“Është e turpshme e pamora lshme që të shpërndahet paník. Nuk ju bën nderë, le të gjajnë zgjidhje të tjera”, shtoi ai.