Çartet” Rexhep Qosja, e nxjerr “marrëveshjen” kur Ibrahim Rugova nënshkroi me Milan Millutinoviqin


Akademiku Rexhep Qosja ka publikuar disa dëshmi të një deklarata të përbashkët mes ish-presidentin Ibrahim Rugova dhe ish-kryetarin e e ë Serbisë, Milan Millutinoviq gjatë vitit 1999. Qosja në reagimin e tij deklaron se LDK ka dh unuar historinë e Kosovës dhe e ka falsífikuar historinë e saj, njofton Klan Kosova mé póshté ndíqní postímín e tíj.

“MetodoIogjia me të cilën LDK e dh unon dhe e falsífíkon historinë e Kosovës është metodoIogji tipike stalíniste”, ka shkruar Qosja në Facebook.