Çifti nga Deçani, me mbi 700 koshere bletësh (Video)

Që të dy kanë përfunduar studimet Master në degën e matematikës por në pamundesi për te gjetur punë në këtë profesion ata zgjedhen bletarinë si biznes familjarë, shkruan Republika Online.

Jehona e Agron Babiqaj janë qifti nga Priljepi i Deçanit, të cilet janë përkushtuar plotësisht punës me bletëtes në parcelat e tyre.

Jehona tregon për fillet e biznesit të saj të cilin e ka trashëgim nga gjyshi i sajë pastaj babai ndërsa tani merret ajo me ketë veprimtari fitimprurse dhe se familja e Agronit është marrë me ketë biznes, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: