Çifti nga Zvicra e mbush Range Rover-in me simbole kombëtare (VIDEO)


Në njërën anë të veturës e kanë hartën e Kosovës, ndërkaq në anën tjetër atë të Shqipërisë.

Gazetare: Syzana Hajradini

E mbi veturë valojnë dy flamuj. Por, jo vetëm kaq. Bashkimi me bashkëshorten Suzanën kanë elemente të tjera kombëtare edhe brenda veturës, gjersa në sfond dëgjohen këngë patriotike.

Range Roverin e tyre, tani janë duke e dashur edhe më shumë për shkak se atë e kanë bërë siç kanë pasur dëshirë. Për ta marrë këtë pamje vetura, Bashkimit dhe Suzanës u është dashur të presin 5 ditë.