Çmenden mediat serbe: Në Prishtinë e detyrojnë futbollistin spanjoll ta thotë emrin “Kosovë”

Një situatë e sikletshme e ka përcjellë dje futbollistin e Spanjës, Daniel Sarabia.

Ai doli në konferencë për shtyp para ndeshjes me Kosovën dhe vazhdimisht Kosovën e cilësonte si një “ekip’ kundërshtar” ose “skuadër lokale” duke refuzuar t’ia përmend emrin.

Më këtë rast gazetarët kosovarë i drejtohen Sarabias me pyetjen se pse nuk e thotë Kosovë por po e quan “ekip lokal”.

Ai nuk kishte një përgjigje dhe duke iu shmangur situatë tha “nuk e kuptoj pyetjen”.