“Çmenden“ mediat serbe shpalosin sekretin: “Ky është tradhtari serb që po e ndihmon Kosovën”


Media serbe e ka quajtur zyrtarin serb, Mladan Djorjevic si një nga ata që Kosovën ua dorëzoj shqiptarëve në pjatë.

Kështu medium serb alo.rs shkruan se ai vazhdimisht ushqehet me urrejtje ndaj shtetit dhe popullit serb dhe dëshiron të përfitoj politikisht nga tema e Kosovës.

Tutje në këtë shkrim thuhet se njerëzit si Mladjan Djordjevic këshilltar i ish Presidentit serb Boris Tadi? punon me parimin ‘sa më keq për Serbinë, as më mirë për ne.

“Patrioti i rremë Mladjan Djordjevic, i cili, me shefin e tij të atëhershëm Boris Tadiç dhe kumbarin Dragan Djilas, në fakt ua dorëzoi Kosovën shqiptarëve në një pjatë, është i fundit që ka të drejtë të flasë për provincën jugore serbe. Një njeri që ushqehet vazhdimisht me urrejtje ndaj shtetit dhe popullit të tij dhe dëshiron vetëm të përfitojë politikisht me temën e Kosovës, le të pyesë veten pse njerëzit nuk i duan ata. Vetëm njerëz si Mladjan Djordjevic, këshilltar i Presidentit të atëhershëm Tadiç dhe kumbari Dragan Djilas mund të kenë parimin “sa më keq për Serbinë, aq më mirë për ne”, shkruan ky medium.

Ndërkaq ata thurin lavde për Presidentin aktual serb, për të cilin thonë se ka tërhequr 18 njohje për shtetin e Kosovës dhe ka korigjuar gabimet e ish Presidentit serb për të kthyer një pjesë të asaj që ata e dhuruan lehtë.

“Ndërsa Presidenti serb Aleksandar Vuçiç fitoi 18 tërheqje të njohjes së Kosovës dhe zhvilloi beteja diplomatike ditë e natë për të korrigjuar gabimet e kushtueshme të Djordjevic dhe shefave të tij dhe për të kthyer të paktën një pjesë të asaj që ata dhuruan lehtë. Për meritat e tyre, ata meritonin të paktën një monument në Prishtinë pranë atij të ngritur nga Klinton. Ata nuk meritonin asgjë më pak”, thuhet në këtë medium

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…