Çmendet media e Beogradit: “Serbia, do të përpijë Kosovën dhe Shqipërinë!”

Media e Beogradit

“Informs”, shkuan se presidenti Vuçiq është duke e risjellë Perandorinë e Dushanit. Kjo sipas kësaj gazete, do të fusë në paník boshnjakët edhe kroatët.

Ky shkrim vjen një ditë pasi ministri serb i Mbrojtjes foli me do za të for ta për atë se çfarë duhet të jetë Serbia.

Ndërkohë gazeta tjetë serbe proqeveritare “Telegraf” thotë se shqiptarët duhet t’i kapë paníku, shkruan Topchannel.

“Serbia do të përpijë Kosovën dhe Shqipërinë!”.

Pra, me këto dy shkrime të çmendura mediat pro Qeverisë në Beograd injektojnë edhe njëherë gjuhën e for të nacíonalíste dhe mbushur me urre jtje për fqínjët.