“Çmenduri“ në autostradën ‘Ibrahim Rugova’: Shqiptari arrin shpejtësinë 314 km/h me Ferrarin e tij!


Një shofer kosovar me veturën e tij Ferrari, ka arritur shpejtësinë deri në 314 kilometra në orë në autostradën ‘Ibrahim Rugova’ Në Facebook janë publikuar disa video të një veture Ferrari, e cila ka dhënë show në autostradë si dhe në rrugën e garave që gjendet afër pistës së Aeroportit ‘Adem Jashari’ ndíqní vídeón KETU

Shoferi me Ferrari arrin shpejtësinë deri në 314 kilometra në orë, në pjesën ku shpejtësia e lejuar është deri në 130 kilometra në orë. Pamjet janë publikuar nga vet ai, në një grup në Facebook.