Dardan Molliqaj: Kosovën e çliroi Adem Jashari dhe jo Ibrahim Rugova


Kreu i PSD-së, Daradan Molliqaj, ndërsa ka folur për çlírímin e vendit, ka thënë se e vërteta e çlírímit të Kosovës është Adem Jashari e jo Ibrahim Rugova.

“Secili e qet ka një tu llë në muri, por cila është tu lla vendimtare që bën kapërcímin. Puna është cili moment e bën kapërcímin”, ka thënë Molliqaj në TV Dukagjini, shkruan Reporteri.net.