Dardan Molliqaj: Vetëm ne mund ta çmojntojmë politikisht VV-në


Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj ka thënë se kanë pasur ftesë që të hyjnë në Qeverinë Hoti, por që nuk kanë pranuar të marrin pozita të zëvendësministrave, të kenë ambasador apo anëtarë të bordeve.

Sipas tij, ata kanë dashur ta drejtojnë një ministri që do të ishin të lirë të vepronin dhe që do t’i bënte ballë Lëvizje Vetëvendosjes.

“Ne jemi i vetmi koncept politik që mund ta çmontojmë politikisht Vetëvendosjen”, ka thënë Molliqaj në “Debat” të RTK-së.Ai tutje ka thënë se është jokorrekte të thuhet se AAK-ja nuk e la ndonjë kandidat të PSD-së të zgjedhet deputet.

“Është jokorrekt të themi që kemi pas vjedhje vota dhe AAK-ja nuk ka faj këtu. Ishim si kandidat shumë larg të zgjedhesim deputet. Ne kur dolem nga VV-ja nga një subjet i populizimit të majt, vendosem të jemi më socialdemokrat, me liberal dhe kjo na kushtoi”, tha Molliqaj.

“Në kontekstin e pakënqësisë së madhe që ishte akumuluar, elektorati i partive të vjetra nuk të voton në konceptin që t’i prezanton. Qasja jonë liberale na dëmtoi. Ne shkuam me AAK-në në koalicion, sepse sondazhet tregonin se s’mund ta kalonim pragun”, ka thënë kryetari i PSD-së./Ballkani.info/

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…