Demiraj: Serbia po armatoset, Kosova duhet t’i rrisë kapacitetet e mbrojtjes ushtarake (Video)


Ish-ministri i Mbrojtjes, Dritan Demiraj, në një intervistë në Ora News u shpreh seprej kohësh Serbia po kërkon që të marrë rolin drejtues sa i takon Ballkanit. Demiraj tha se Serbia po ar matoset në shkelje të gjithë rregullave ndërkombëtare dhe këtë e bën edhe në mbështetje të ministrisë së Mbrojtjes së Rusisë mé póshté ndíqní vídeón nga demiraj.

Dritan Demiraj: Prej kohësh Serbia po kërkon që të marrë rolin drejtues sa i takon Ballkanit. Kjo ka qenë një dëshirë e Millosheviçit. Vuçiç po kërkon që të sjellë fuqínë e Serbisë në Ballkan.