Deputetja e LDK-Së: Albin Kurti është Diktator


Deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku se kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti është “díkta tor”.

Sipas saj, Kurti ka te ntuar ta kontrollojë LDK-në, por që siç thotë ajo nuk ja ka arrítur.

“A duhet ta përsëris disa herë, Albin Kurti është veçse një díktator. Ai është munduar ta kontr ollojë LDK-në nga pozíta e tij që ne ja kemi ofruar, por këtë nuk e lejon LDK-ja”, ka thënë Bunjaku në Kanal10.

Ndër të tjerash, ajo ka mbr ojtur edhe deklaratat e Driton Selmanajt, duke thënë se deklaratat e tij për të pagjet urit janë shtrembëruar dhe janë përdorur nga të tjerët.