Deputetja gjermane me deklaratë skandaIoze në Bundestag për Kosovën

Deputetja gjermane nga partia e majtë, Zhaklin Nastiç, ka dhënë deklarata skandaloze në Bundestagun gjerman, duke thënë se Kosova duhet ç’ar matosur njëherë e përgjithmonë.

Nastiç i ka bërë apologjetikë popullit serb, duke d ënuar s ulmet e NATO’s, derisa ka thënë se në Beograd është shprazur mbi 20 mijë ton b omba.

“B ombave dhe munícíoneve me uraníum, populli i Beogradit u obligua të futet nëpër s treha ndaj s ulmeve a jrore sikurse bënë në Luftwaffe-n e Hítlerit. Rezultati 22-vjeçar i vendosjes u shtarake, nëpërmjet një l ufte a gresore, në kundërshti me lígjin ndërkombëtar të qeverisë gjermane dhe NATO’s, solli shtetin artificial të Kosovës, që nuk zbatoi Rezolutën 1244 të Kombeve të bashkuara, që ofronte sovranitet dhe integritet terrítorial të Jugosllavisë”, deklaroi ajo.

Ajo ka hedhur a kuza të mëtejshme ndaj Kosovës, duke marrë për bazë raportimet e medieve serbe, teksa tha se “në Kosovë është strofka e t errorístëve”.

“Kosova është fortesa e t errorístëve të íSíS’it në mes të Evropës. Në Kosovë, mijëra ar më janë palígjshëm në pronësi të kosovarëve. Sipas medieve serbe, Kosova ende vazhdon të furnizohet me ar më gjermane. Ne, si parti e majtë, e themi qartë: Kosova duhet të ç’ar matoset përfundimisht”, ka deklaruar ajo.