Do habiteni se çfarë kanë biseduar Lajçak e Vuçiq gjatë takimit të tyre!

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, pas takimit që ka pasur me ndër.mjetësuesin special i BE’së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, ka thënë se dëshirojnë paqe e stabilitet në ra.jon.

Takimin e ka njoftuar Vuçiq nëpërmjet një postimi në llogarinë e tij në ‘Twitter’, derisa ka thë.në se pati një bisedë të këndshme me Lajçak.

“Ne duam të kemi paqe dhe stabilitet. Serbia është gati ta vazhdojë dialogun. Bisedë e kën.dshme sonte me Miroslav Lajçak”, ka shkruar i pari i Serbisë.

Lidhur me takimin në llogarinë e tij private në Twitter ka shkruar edhe Lajçak, duke thënë se është bi.seduar lidhur me zhvillimet e fundit në dialog dhe vizitën e tij në NATO dhe Çeki.

“Vlerësova mundësinë që të diskutoja me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq për zhvi.llimet e fundit në dialog dhe marrëdhëniet BE-Ballkan perëndimor, si dhe dy vizitat e fundit në NATO dhe Re.publikën Çeke sot”, ka shkruar Lajçak.

Ndërmjetësuesi special i BE’së ende nuk ka njoftuar për ndonjë takim me pa.lën kosovare.