Donika Gërvalla “Jam shëndosh si molla”

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka bërë të ditur se është ínfektuar me K0víd por është në gjendje të mirë pasi që është vaksínuar.

Gërvalla ka thënë se është në ditët e fundi të karantinimit dhe se është ‘shëndosh si molla”.

Ajo e ka mbajtur të fshehur ínfektímin me Kovíd derisa lajmi doli në medie.

Postimi i plotë i saj: