Drenicakët fríkësohen nga diçka që shfaqet në qiell, mendojnë që alien (PAMJE)

Se a ekzisitojnë jashtëtoksorët apo jo, ende nuk është konfirmuar nga askush, përveç teorive të ndryshme që ngriten.

Por, dikujt në Drenicë mund të ketë ndodhur t’i ketë parë.

E diela nuk kishte qenë ditë e zakonshme për disa nga banorët e Komunës së Skënderajt, pasi ata kanë parë një objekt të çuditshëm i cili lëvizte në qiell.

Disa prej këtyre banorëve, kanë dyshuar për ndonjë krijesë jashtëtokësore, apo siç njihen si alien.

Sipas tyre, ky objekt kishte levizur çuditshëm dhe u soll mbi qiell për disa sekonda.