Duket si 20-vjeçare por nuk është aq, Do befasoheni kur ta kuptoni sa vjeçe është gruaja e Elvis Naçit

Hoxha i Tiranës, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur vendet shqipfolëse dhe fal tij u bë e famshme edhe gruaja e tij e bukur shumë dhe e moralshme Fatma Naçi.

Ai është kthyer tashmë në një burim shprese për shumë shqiptarë.Paraqitja e tij, e tregon si një djalë e nergjik dhe shpesh herë për këtë gjë ai e falenderon gruan e tij Fatma e cila duket sikur të jetë 20 vjeçe, por a e dini se sa vjeçe është ajo?

Ajo eshte vetem 43 vjeçe.