Dy gratë që vdíqën në aksídent në Drenas, njëra e moshës 26-vjeçare, tjetra 45

Njëra e moshës 45 vjeçare dhe tjera e 26, njofton Klankosova.tv.

Këtë për klankosova.tv e bëri të ditur Flora Ahmeti, zëdhënëse për media në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Prishtinë.

“Ju njoftojmë se dy nga personat, e lënduar që ishin dërguar për t retman m jekësor, njëra në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Komoran dhe tjetra në Drenas, nuk kanë arritur të përballojnë p lagët e sh kaktuara nga aksídenti dhe të njëjtat kanë ndërruar j etë”.

“V dekjen e víktímave : L.P (femër) 45 vjeç, dhe Q.Th(femër) 26 vjeç e kanë konstatuar ekipet m jekësore në qendrat e sipërshënuara”.

“Aktualisht hetuesit po vazhdojnë të kryejnë ekzamínimet e nevojshme dhe po ndërmarrin veprímet për zbardhjen e rrethanave të aksídentit”, ka thënë Ahmeti.

Të l ënduar nga aksídenti janë katër persona.