Dyvjeçarja nga Skenderaj që vdiq dje dyshohet se u rrëzua nga ballkoni


Vajza dyvjeçare e cila mbërriti pa shenja jete dje në Shtëpinë e Shëndetit në Skenderaj dy shohet se është rrëzuar nga ballkoni.

Burime të Gazetës Express thanë se vajza dy shohet se ka rënë nga një lartësi, pa rrethojë të ballkonit.

Me rrethanat e vd ekjes së saj po merret policia dhe prokuroria, teksa rasti në polici është hapur si “vdekje e dyshimtë”.

Me urdhër të prok urorit, trupi i pajetë i víktímës është dërguar për obduk sion në Mjekësinë Lígjore.

Versioni i polícisë për vd ekjen e dyvjeçares.

“VD EKJE E DYSHíMTË/Skenderaj 01.12.2020 – 13:18. Raportohet se një fëmijë i moshës 2 vjeçare i gjinisë femërore është sjellë pa shenja jete në shtëpinë e shëndetit në Skenderaj, vd ekjen e víktímës e ka konstatuar mjeku kujdestar. Me urdhër të proku rorit trupi i pa jetë dërgohet për obdu ksion në Institutin e mjekësisë Lígjore. Rasti nën hetíme”.

Mësohet se 2-vjeçarja do të va rroset gjatë ditës së sotme. /Gazeta Express