E dhίmbshme: Kjo është Infermierja 31 vjeçare qe humbi jetën nga Kσvid

Ka vdekur infermierja Doruntina Thaqi Morina, nga fshati Llapushnik, komuna e Drenasit.

Ende nuk dihen shkaqet e vdekjes, por në një postim nga bashkëshorti i saj Sami Morina shkruhet se v dekja e ίnfermierës ka shkkatuar dhίmbje të madhe në familje.

Postimi i plotë

Miqë, shok e familjar, te pikëlluar dhe me dhembje te madhe dhe veshtirë te përballueshme ju njoftoj se, ka ndrruar jetë bashkortja ime Doruntina Thaqi Morina .

Te Zotit jemi dhe ta ai do te kthehemi, Zoti e meshiroftë shpirtin e saj.

Lamtumirë e dashur, e perjtshme dashuria e kujtimi per ty!

Te duam pafundsisht une Stella dhe Diori.

Lamtumirë, e do te takohemi ne perjetësi e dashura grua!😪😪😪