E dhímbshme: Ky është 8 vjeçari kosovar që vdiq dje në aksídent (FOTO)

Rruga “UÇK” në Gjakovë ishte fatale për një fëmijë i cili nga goditja e veturës nuk ka arritur të mbijetojë p lagëve të marra.

Fëmija është i moshës rreth tetëvjeçare të cilit aksidenti i ndodhi sa ishte me biçikletë, menjëherë është dërguar në Spitalin rajonal të Gjakovës pas aksidentit për trajtim por përkundër tretmanit nga mjekët nuk ka arritur të mbijetojë dhe ka ndërruar jetë.

Rastin e ka konfirmuar për Klan Kosovën, zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Gjakovës, Nusret Gjurkaj.