E dhímshme: Shikojeni çka i ndodh kësaj vajze nga Deçani

Një femër ka raportuar se është s ulmuar me mjet të f ortë nga persona të panjohur të cilët kanë grabítur nga ajo para të gatshme 200 euro.

R asti sipas polícisë ka ndodhur të martën në orën 10 e 30 minuta në rrugën “Mehmet Uka” në Deçan.

“A nkuesja femër kosovare ka raportuar se është s ulmuar me m jet të f ortë nga persona të panjohur të cilët kanë grabítur nga víktíma para të gatshme 200 euro”, thuhet në raportin e policisë.

Víktíma ka p ësuar lëndíme t rupore dhe dërguar për t retman m jekësor në spítalin rajonal Pejë.

Hetímet në lidhje me r astin ende janë duke vazhduar.